Şarap konusunda.
November 12, 2006, 7:13 am
Filed under: Şarap
şarap, in vino veritas

Yalnız taze üzüm ve şırasının fermantasyonu ile elde edilen alkollü içkidir. Uzunca bir süredir gerekli literatürü taramak ve daha konvansyonel bilgilere ulaşmak için gayret gösterdim. Sanırım sayfamda bu türde bir ana başlık eklemem çok da idaalı olmayacaktır, zaten niyetim sadece bir keyfi paylaşmak.

Keyif denilmişken imajını “dlc” türündeki rutuşlamalarla ancak şişe içeriğine değerini değiştirmeyen doluca ve türevleri yerine daha özenli ve çok daha farklı tarzlara sahip bana göre daha ciddi üreticilere yöneltmek, temel ve belkide faydalı olabilecek bilgileri de aktarmak niyetindeyim. Umarım bu keyfimi paylaşan eksik ya da hatalı olduğum noktalarda fikirlerini ve yorumlarını paylaşanlar olur.

HIT    ME!!

  

Advertisements

5 Comments so far
Leave a comment

bu siteden kesin haberin vardir. eğlenceli olabiliyor bazen.

http://www.turkishpub.com

Comment by Yavuz

Harika, yeni bir kaynağımız daha oldu böylece. Link için teşekkür ederim

Comment by bora

Geçen Hafta Yavuz Mc Ben Ömerin Sarar Köftecide İçtiğimiz Şırada Fena Değildi Hani 8-10 derece civarında bir şişe içsen Güzel Olurdun

Comment by Eren Kesim

Eren ile hemfikirim. Sarar Köftecisi’nin şırasını herkese tavsiye ederim. Mesai saatinde sarhoş olduk resmen. Hatta Ömer okula saatte 130 ile getirdi bizi, öylesine şeniz ki…

Comment by Yavuz

Hmm mümkün olan ilk fırsatda tadına bakılacaklar listesine alalım öyleyse, hem köfteyi hem şırayı… O değil de Ömer hocamızın şıradan etkilendiğini sanmıyorum, yavaş gitmişsiniz… hem o küçükken kazana düşmemişmiydi 😉

Comment by bora




Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s



%d bloggers like this: